Gastenboek

Nieuwe boek: De HERE spreekt ons aan

Evert bosma | 20-09-2015

Ik heb het boekje inmiddels gelezen. Met veel plezier, goed leesbaar en ook herkenbaar. Mooi om zo weer gewezen te worden op de de kracht van Gods woord. Een woord dat boven al ons menselijke gedachten uitsteekt en ons op het juiste niveau tilt. Om kinderlijk te geloven en toe te passen. Wat het boek sterk maakt zijn vooral alle tekstverwijzingen. Dat het woord van deze liefdevolle God in al Zijn duidelijkheid mag blijven klinken in dsze wereld waar mensen de dienst lijken uit te maken is ons gebed!

Dagelijkse Meditaties

Jonah | 20-10-2014

Formidabel, in alle opzichten: inhoudelijk volmaakt juist geïnterpreteerd en qua stijl en leesbaarheid een genot om kennis van te nemen !. Geen enkele kritiek Duidelijk door God geïnspireerd !
Hier vind ik de juiste woorden om ‘op straat, aan jan-en-alleman’ uitleg te kunnen geven en kritieken met deze liefdevolle woorden te weerleggen. Ik kan niet wachten op de uitgave in boekvorm, zodat ik het steeds bij de hand kan houden !.
Vooralsnog heb ik dit eveneens als ‘Waar’ beoordeelde ‘Brood des Hemels’ alvast uitgeprint, om mijn blijvende honger naar de maximale betekenis van Gods Woord te kunnen stillen. Overigens bezit Gods Woord in de Bijbel een ‘magische’ kracht: al wie het graag wil maar denkt het niet te kunnen begrijpen zal het door de Heilige Geest te verstaan worden gegeven.
Ik zie hier bij deze een prachtig voorbeeld van gegeven!.

John

Smitha781 | 23-09-2014

Enjoyed studying this, very good stuff, regards . A man may learn wisdom even from a foe. by Aristophanes. daeaegbckgbebgkb

website

jens knol | 02-09-2014

Het is een mooie en leerzame site Ik hoop op nog veel meer artikelen
in boek vorm of actuele artikelen dankjewel Dominee

Crisis?

Dirk | 28-06-2013

Leuke en interessante website!

De crisis bepaalt het leven van veel mensen. Huizen zijn moeilijk verkoopbaar, pensioenen staan onder druk, zelfs landen dreigen failliet te gaan! Op wie vertrouw jij? Op onze regering? Op jezelf? Of op God? Doe mee aan de enquete op www.gelooft.com !

Nuwe site

Koob lubbige | 16-02-2013

Pragtig.

Re:Nuwe site

Koob Lubbinge | 11-03-2013

My naam regstelling.

Nieuw bericht